Напишете дума/думи за търсене

Григор преди финала: Кухнята на мама ме държи в тази форма (видео)

"Искате ли да ви издам една тайна, но да си остане само тук?" Това попита Григор Димитров с усмивка на въпрос каква диета спазва, за да е в тази отлична форма. "Тайната е една - кухнята на мама", каза с типичното си чувство за хумор българската звезда, след като се класира на финала на Sofia Open.

За бързата победа в полуфинала срещу Николос Басилашвили Димитров заяви: "Направих го да изглежда лесно. Никога не трябва да се подценяват такива играчи. Той беше въм форма, направи много обрати. Но аз бях готов за всичко."

На финала в неделя от 17 часа Григор Димитров ще се изправи срещу номер 11 в света Давид Гофен, когото победи на Откритото първенство на Австралия.

"Очевидно, че Гофен ще иска реванш. Но аз имам и нашата публика. Харесвам шансовете си преди финала", заяви Григор.

Видео: Десислава Кулелиева

"Сега вече можем да говорим за неделя", продължи той шегата отпреди 2 дни, когато се хвана за главата след въпрос за неделя след първата си и много тежка победа над Йежи Янович в четвъртък. "Щастлив съм да играя в неделя, никога не си взимам почивка в неделя", добави Димитров.

Попитан какво му говори новият термин "Гришо мания", отговори: "Нямам идея какво значи, но ми харесва как звучи. Много ми харесва да играя пред родна публика."

На полуфинала в "Арена Армеец" имаше 12 000 зрители.

"Искам само да ставам по-добър с всеки изминал ден. Трябва да работя по-усилено, да съм нсе така спокоен. Има още толкова неща, които искам да постигна и толкова турнири, които искам да спечеля", каза още Димитров.

Григор Димитров СНИМКА: Десислава Кулелиева
Григор Димитров СНИМКА: Десислава Кулелиева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X