Напишете дума/думи за търсене

Луиза Григорова става коремен хирург

Коремният хирург Вяра Добрева ще е един от новите главни персонажи в третия сезон на лекарския сериал “Откраднат живот”. А с ролята на малкия екран се връща хубавата актриса Луиза Григорова.

Всъщност медицината не ѝ е толкова чужда. Още като малка Луиза мечтаела да стане лекар. Преди години, когато кандидатства в НАТФИЗ, тя си казва, че ако не я приемат от първия път в театралната академия, ще се подготви и насочи към медицината. “Това беше другото нещо, което ме влечеше, и имах колебания между двете. Но ме приеха в НАТФИЗ”, разказа Григорова.

Тя ще си партнира с колега, който също ще бъде ново попълнение в актьорския състав. С него си подхождаме визуално, каза Луиза, без да издаде с кого точно играе в сцените.

Третият сезон на “Откраднат живот” е под мотото “Възмездието”. “Често влагаме в думата “възмездие” негативен оттенък. Всъщност това е следствието от взетите решения. Дали те са били добри, или лоши? Съдбата ще реши, а тя е главен герой в нашия сериал”, обясни продуцентът Евтим Милошев.

В новите епизоди са засегнати две теми - осиновяването и дали лекар, който е вирусоносител, да продължи да практикува професията си.

Сериалът тръгва на 20 февруaри по Нова тв и ще се излъчва до края на май 4 дни в седмицата.

“Едно от най-големите доказателства за качеството на сериала е интересът на голям международен дистрибутор към него. В момента водим преговори и ако те завършат успешно, “Откраднат живот” ще бъде включен в техния каталог и представен на предстоящия телевизионен пазар в Кан”, обясни Антоний Мангов - програмен директор на “Нова броудкастинг груп”. 

Луиза Григорова слага бялата престилка, за да изиграе коремен хирург в “Откраднат живот”.  СНИМКА: АРХИВ НА ПРОДУКЦИЯТА
Луиза Григорова слага бялата престилка, за да изиграе коремен хирург в “Откраднат живот”. СНИМКА: АРХИВ НА ПРОДУКЦИЯТА
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X