Напишете дума/думи за търсене

Най-дразнещите тв персонажи (галерия)

Има два типа дразнещи телевизионни герои. Едните са измислени от сценаристите да чоплят нервите ни до посиняване.
Има и такива, които първоначално са били създадени с идеята да са забавни, секси и симпатични, но в крайна сметка зрителят не успява да ги приеме радушно. Кои персонажи от известни сериали остават в аналите на телевизиите като дразнители.

Уил Шустър от сериала „Клуб „Веселие”


Когато този сериал започна, господин Шу, както го наричаха учениците му, беше триизмерен персонаж. Добър мъж, който е заклещен в нещастен брак, намира утешение в това да дирижира училищния хор. Горе-долу такава беше картинката. За съжаление сценаристите явно някъде по средата на целия преход на това телевизионно шоу забравиха да развият достатъчно добре този образ. Мотивиращите фрази: „Знам, че може да го направиш” и „Толкова съм горд с вас” не помогна на Уил Шустър да е нещо повече от тв клише.

Тед Мозби от „Как се запознах с майка ви”

С течение на времето, в което се случваше този сериал, главният герой Тед – безнадеждният романтик, ставаше все по-безнадежден и все по-малко романтичен. Образ, който имаше нещастието да влачи на плещите си цялата фабула в дирене на така прословутата майка на неговите деца. Нещо, което по пътя го превърна в леко досаден образ.

Лейди Едит от сериала „Имението Даунтън”

В началото може и да сме били симпатично настроени и пълни със съчувствие към тази героиня, на която дори собствените й родители не спряха да повтарят, че ще остане стара мома, но с течение на времето тази плоча се изтърка. Явно сценаристите не харесват дамите, които нямат шанс за щастлив брачен живот, защото непрекъснато й слагаха в устата мрънкащи думи и изречения.

Анди Бърнард от сериала „Офисът”

Американската версия на този едноименен английски култ също си има своя дразнещ персонаж. Не, и това не е Майкъл Скот, изигран брилянтно от Стив Карел, а Анди Бърнард. След заминаването на Карел, нещата в този сериал никога не успяха да се върнат в първоначалното си хумористично русло. Или поне в онзи величествен вид от първите няколко сезона.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X