Напишете дума/думи за търсене

Нина Добрев стана модно ченге на Оскарите (снимки)

Актрисата с български корени Нина Добрев, известна с ролята си на Елена Гилбърт в сериала “Дневниците на вампира”, избра трите най-добре облечени актриси на оскарите. Тя публикува техен колаж в инстаграм, но не в собствения си профил, а в този на списание “Венити феър”.

Сред избраничките е Таражи Хенсон (най-вляво на снимката). Тя се появи на церемонията в дълга черна рокля на Алберта Ферети с деколте и дълга цепка. Актрисата има главна роля в сериала “Империя”.

Разбира се, Добрев не пропусна да сложи в списъка си носителката на “Оскар” за най-добра главна женска роля Ема Стоун (в средата на колажа). Тя се появи в рокля от колекцията висша мода на “Живанши”.

Трета сред избраничките на Нина Добрев е американската певица и актриса Бри Ларсън (най-вдясно). Тя беше облечена в черна рокля без презрамки на Фернандо Гарсия и Лаура Ким.

Нина Добрев “превзе” инстаграм профила на модното списание за един ден. Целта беше да разкаже как е протекла нейната подготовка за афтърпартито на “Венити феър” след оскарите. На него Добрев се появи в прозрачна дълга бяла рокля на “Кристиан Диор”.

Актрисата с български корени

се появи на афтърпартито след

оскарите, облечена в “Диор”

Колажът на най-стилните актриси, който Добрев публикува в профила на "Венити феър"
Колажът на най-стилните актриси, който Добрев публикува в профила на "Венити феър"
Нина Добрев на афтърпартито облечена в "Диор"
Нина Добрев на афтърпартито облечена в "Диор"
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X