Напишете дума/думи за търсене

Топ трансплантолог пристига за безаплатни консултации на пациенти за бъбречна трансплантация

Проф. д-р Баръш Акън, който е извършвал стотици бъбречни трансплантации и хиляди съдови интервенции, в това число и на множество пациенти от България, пристига в Пловдив на 10.03.2017 г.

Професорът ще се срещне с пациентите, които са преминали трансплантация при него, след което срещата ще продължи с консултации на пациенти – кандидати за бъбречна трансплантация. Проф. Баръш Акън ще бъде придружен от гл. ас. д-р Ахмет Ведат Челик – специалист по нефрология, който провежда наблюдението на пациентите, на които е извършена бъбречна трансплантация.

Консултациите са БЕЗПЛАТНИ. За тях пациентите трябва да запазят предварителен час, както и да носят епикризи и актуални лабораторни изследвания.

Срещата ще се проведе в офиса на Група Болници „Флорънс Найтингейл“ Истанбул, който се намира на адрес: бул. „Цар Борис Обединител III“ № 120 в Пловдив.
На срещата с пациенти на 10.03.2017 г. в офиса на Група Болници „Флорънс Найтингейл“ Истанбул в Пловдив, проф. Баръш Акън ще бъде придружен от специалиста - нефролог гл. ас. д-р Ахмет Ведат Челик, който ръководи наблюдението на пациентите след извършените бъбречни трансплантации.

Консултациите ще започнат в 11:30 часа и ще продължат до 16:00 часа. В 16:30 часа проф. Акън кани всичките си пациенти на коктейл в зала „Тракия“ на хотел „Рамада – Тримонциум“.

При интерес, професорът ще продължи с консултациите с предварително уговорени часове и на 11.03.2017 г.

За предварително записване и допълнителна информация се обадете на телефоните на „Бридж Медикал“ България (www.bridgemedicalbg.com) - 0888 912 702; 0894 525 291.

X