Напишете дума/думи за търсене

Луда гръцка сватба стяга Кобилкина

Голяма луда гръцка сватба ще спретне това лято сексоложката Наталия Кобилкина. Тя ще каже "да" на новия си любим мъж - бизнесмена Такис Дретакис. Двамата са лудо влюбени вече година и половина, откакто са заедно.

За предстоящото тържество потвърди и самата Кобилкина, която обяви, че е много влюбена и се разбира прекрасно с новия си мъж.

Рускинята и гъркът ще се венчаят на специална екзотична церемония насред Бяло море. Те са избрали това да се случи на приказния остров Скопелос, познат още като Мама мия, заради едноименния култов филм, който е заснет там. Пред "България Днес" самата Кобилкина разкри, че вече е известна и датата на тържеството - 11 юни. Сватбата ще бъде на яхти край брега и ще има много цветя.

Кобилкина вече напълно е превъзмогнала развода с бившия си съпруг Делчо Добрев. След 12-годишен брак те се разделиха през 2015 година по взаимно съгласие и запазиха добри взаимоотношения. Само 5 месеца по-късно популярната сексоложка и семейна терапевтка се показа с новия си приятел.

Наталия и Такис се запознават по работа и първата им среща била по време на бизнес вечеря. 38-годишният гръцки бизнесмен има интереси в туристическата сфера и дори е мениджър на хотелски комплекс в Банско. Завършил е в Швейцария и говори перфектно френски език. Новият мъж на Кобилкина е с 5 години по-възрастен от нея.

Наталия и Такис се женят след три месеца
Наталия и Такис се женят след три месеца

Четете подробности в "България днес"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X