Напишете дума/думи за търсене

Ще се върнат ли Алекс и Биляна в "Откраднат живот"

Един въпрос вълнува всички зрители на “Откраднат живот” - ще се върнат ли главните герои Биляна и Алекс пак в сюжета? Това е и най-обсъжданата тема във фейсбук страницата на сериала от миналия петък.

Тогава Нова тв излъчи епизода, в който двамата герои - вече семейство, решиха да заминат за чужбина и да търсят щастието си там. А на преден план от тази седмица са вече други двама герои - специализантите Вяра Добрева (Луиза Григорова) и Борис Тасев (Наум Шопов).

“Откраднат живот” прибави цяла година в моя живот. За мен беше чест. Благодаря на всички замесени. С много обич!”, написа актрисата Радина Думанян, която е в образа на Биляна, след края на серията във фейсбук. Там тя публикува и два кадъра, като уточни, че единият е от първия ѝ снимачен ден (10.12.2015) - епизод 1, сцена 35, а другият - от последния (22.12.2016) - епизод 7, сцена 26.

“Александър Василев и Биляна Захариева заминават за Великобритания, както правят много български лекари. Страната ни произвежда качествени доктори, които лесно си намират работа. Това е добре за тях, но е тъжно за България. Много е вероятно двамата да се върнат за края на третия сезон, чиито снимки ще са през май”, каза продуцентът на филма Евтим Милошев.

Не само д-р Александър Василев напусна България, а и актьорът, който влиза в образа му, заминава за чужбина. Александър Алексиев скоро ще пътува до Лондон. “Известно време ще съм в чужбина, където ще работя по друг проект. За героите ни няма проблем да бъдат върнати по всяко време в сериала”, каза пред “24 часа” актьорът.

Алексиев е завършил актьорско майсторство в САЩ, а след това дълги години живееше и работеше на Острова. Сред най-големите му успехи е участието в холивудската лента “Джак Райън: Теория на хаоса”, в която играят и Кийра Найтли, Кенет Брана и Кийт Пайн. Алек е избран да участва от самия Кенет Брана.

Той се завърна в страната ни заради “Откраднат живот”, в който участва и истинският му баща Стоян Алексиев. Миналата година Алек се снима и във филма на Виктор Божинов “Възвишение” по едноименния роман на Милен Русков. Очаква се той да се появи на екран в края на годината.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X