Напишете дума/думи за търсене

Изберете парфюм с тези приложения

Знаете ли, че може да не тормозите носа си в бюти магазините и да си изберете аромат, без да излизате от хола. Вече има приложения, които ще ви спестят всичките душения, ходения по молове и излишни чудения.

Perfumance

Това приложение е безплатно. Може да разглеждате Perfumance като вашия личен асистент в избора на парфюм. Позволя да направите собствен профил, по който базата данни се ориентира в най-правилния избор на аромат за вас. Освен това предлага най-добрите миризми за вашите приятели и членове на семейството, водено от характеристиките, които сте посочили.

ParfumPlus

И тази апликация е безплатна. Това е книжно списание в мобилен формат. Освен красиви снимки и реклами на парфюми, то ви предлага интересни факти и истории, свързани с парфюмите.

Scents

Това е списание, което може да свалите посредством приложение. Това е единствената медия, посветена единствено и само на парфюмите и често е спрягано като „Библията на парфюмите”. То информира за последните аромати, за това как да ги нанасяте, продуктова информация и ви предлага интервюта със звезди.

The Fragrance

Това приложение ви предлага информация за 150 парфюма. Запознава ви с тяхната история през годините, предлагайки снимки, лога и информация за базовите им съставки. Ако не намерите достатъчно специфична информация за вашата любима миризма, има линкове, които водят сайтовете на съответната марка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X