Напишете дума/думи за търсене

Черил Коул роди дете на Лиъм от One Direction

СНИМКА: Инстаграм

Бившата певица от групата "Гърлс алауд" Шерил роди момченце, съобщи Контактмюзик, цитиран от БГНЕС. Лиъм Пейн от групата "Уан дайрекшън" и Черил за пръв път станаха родители. Те все още не са кръстили новороденото.

33-годишната Черил роди в луксозно обзаведената болница "Челси енд Уестминстър" в Лондон. "Лиъм бе непрестанно до Черил, докато тя раждаше - заяви източник, цитиран от в."Сън". - Той е като омагьосан от новородения си син и с нетърпение очаква да го отведе у дома."

"Черил и Лиъм са развълнувани, че станаха родители - допълни друг източник, цитиран от същия вестник. - Това е много радостен момент в живота им. Семействата и приятелите им също са възхитени от новината и с нетърпение очакват да видят бебето им."

Лиъм, който е с 10 години по-млад от Черил, започна да се среща с нея миналата година. Слухове, че тя е бременна, се появиха през октомври м.г., когато бе забелязан издутият й корем. Черил обаче не направи коментар. Тя взе участие в рекламна кампания на "Л' Ореал" миналия месец, когато стана ясно, че е в напреднала бременност.

Лиъм Пейн не е единственият член на "Уан дайрекшън", който е станал баща - Луис Томлинсън има син Фреди от романтичната връзка с бившата си приятелка Бриана Йънгуърт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X