Напишете дума/думи за търсене

При болки в мускулите и ставите шоковите (звукови ударни) вълни имат аналгетично действие

Устойчив ефект без значение от локацията и без използване на обезболяващи.

Шоковите вълни са нова за България технология и добре позната в развитите страни. Тя е базирана на излъчване на звукови ударни вълни, които се подават външно посредством специално проектиран апликатор. Терапията с шокови вълни успешно се справя както с остри и хронични, така и с повърхностни и дълбочинни болки и схващания на врат, рамо, лакът, коляно, глезен, пета, тазобедрена става, кръст и други. Резултатът е незабавен, още след първата процедура. Бързо отшумяват болката и мускулното напрежение, подобряват се мобилността и функцията в проблемната зона, активират се кръвообращението и последващото естествено възстановяване на организма.

От изключително важност за постигане на осезаемия ефект са:

точното определяне на зоната, генерираща болка – в много от случаите тя е в точки, отдалечени от мястото на болезнените усещания (т.нар. тригерни точки), и именно те се обработват;

установяването на степента на болката – за да се преценят честотата и количеството на енергията, необходима за максимално повлияване.

Процедурите са продължителност 5-10 минути. амбулаторни, без използване на упойка. Броят им варира между 3 и 6, а интервалът между тях е 2-10 дни. Извършват се с апарат от най-висок клас с патентован смарт-фокус за доставяне на енергийните импулси директно и в дълбочина в таргетираната зона.

Прегледът в ЛЕЙЗЪР МЕД включва: консултация с ортопед, комплексен физикален преглед, измерване на движенията и ИНСТРУМЕНТАЛНО ИЗМЕРВАНЕ НА БОЛКАТА.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

X