Напишете дума/думи за търсене

5 брилянтни идеи за уикенда

Отидете до близката чужбина

Солун е буквално на няколкостотин километра разстояние. Чудесна дестинация за скучноватия от еднообразие уикенд. Запалете колата и отпрашете към града на Бялата кула и Арката на Галерий. В покоите на пристанището ще откриете чудесното място за отмора, хапване и пийване, наречено Kitchen Bar. Направено в бивш склад, разкошното заведение предлага море под носа и ужасяващо вкусен чийзкейк върху небцето.

Носталгично по холивудски

Може все още летните кина да не са съвсем възстановени, а тези, които са, все още да не са отворили врати, но пък кой ви спира да използвате порутената стена на съседната къща или тази на кооперацията до вас. Не е нужно да опъвате няколко метра бял плат. Трябват ви мултимедиен прожектор, лаптоп и качествен филм, който ще напълни сетивата ви, докато отпивате от изстудена квалитетна напитка.

Опознайте града, за да го обикнете

Цял живот живеем на едно и също място, а се оказва, че туристите са по-наясно с нашия град, отколкото ние. Отделете време най-накрая да стъпите в този или онзи музей. Да разгледате градската галерия или пък да навестите модните заведения, които са ви под носа, но все нямате време за тях.

Щрак, Марийке, на портрет!

Всекидневно влизате в Youtube, за да воайорствате над домашното творчество на другите. Е, стига толкова! Подарете си поне една седмица в уроци как се прави аматьорски клип. Повярвайте – въобще не е толкова стресиращо. Трябват ви само няколко видеоурока, от които изобилства интернет, и програмки, които вършат почти цялата работа. От вас се иска само въображение и достатъчно снимков материал.

Да поиграем на зелено

Вземете бира, пържолки, одеялце и си направете пикник в парка или в покрайнините на града. Не забравяйте в кошницата да сложите плодове и „Не се сърди, човече”, може и табла.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X