Напишете дума/думи за търсене

Хемороидите се премахват без скалпел и без болка

Д-р Димитър Христозов, главен проктолог ОН КЛИНИК - България и Д-р Лариса Бирюкова, водещ проктолог ОН КЛИНИК - Санкт Петербург, Русия

Знаете ли, че при трима от четирима души рано или късно възникват оплаквания от хемороидална болест? Болка, сърбеж, кръвотечения – с този ежедневен дискомфорт трудно биха могли да се примирят дори и най-издържливите. Страдащите първоначално търсят различни, алтернативни на медицината, варианти за облекчение. И това не е случайно - лечението на хемороидите най-често се свързва с болезнено оперативно вмешателство. За щастие това вече е минало.

Днес, с развитието на модерната медицина, лечението на хемороиди и анални фисури протича безкръвно, неоперативно и безболезнено. Една до две процедури в напълно амбулаторни условия са достатъчни, за да се справите с неразположението и сядането повече да не се превръща в проблем. „Он клиник” – международен медицински център – внедри в България този минималноинвазивен метод и успешно го прилага в София, Варна и Бургас.

Хемороидите представляват разширени вени на дебелото черво. Проктолозите различават 2 вида – външни и вътрешни. Външните хемороиди са видими около ануса и са с различна големина. Вътрешните стават видими след като започнат да се уголемяват и съответно да излизат извън аналния канал – това е показател за напреднал стадий на състоянието. Повечето от страдащите отлагат до последно посещението при специалист и проявяват активност, едва когато кръвотечението е доста силно, а болката – нетърпима. Своевременното лечение е препоръчително, т.к. хемороидите са прогресивно заболяване и при преминаването им в следващ стадий състоянието се усложнява, а лечението е по-продължително. При IV-ти (последен) стадий помага само операцията. Затова още при първите съмнения, посетете специалист-проктолог! В „Он клиник” лечението на хемороиди и анални фисури е без болка и без операция.

„Он клиник” разполага със специлизирана апаратура. Първо се извършва прецизно изследване с видеотехнология, за да се отдиференицират измененията, които санастъпили върху лигавицата на дебелото черво. Самата манипулация по отстраняването на хемороидалните възли е краткотрайна и безболезнена. Веднага след нея можете да се приберете вкъщи, да се върнете на работа или да отидете на среща с приятели.

7 април, Ден на ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ - срещна журналисти от водещи медии в ОН КЛИНИК.

Обсъдиха се най-важните моменти от проведената за поредна година международна среща между проктолози в Международната верига ОН КЛИНИК. С изключителен интерес се обсъдиха добрите практики и най-новите възможности за лечение. Поддържането на висок професионализъм е наша цел и желание да помогнем на всеки пациент.

ВЕЛИКДЕНСКА ПРОМОЦИЯ: 20% отстъпка в ОН КЛИНИК

Забрави за неприятните усещания и дискомфорта още днес !

За повече инфо:

0700 1 19 19

0885 488 088

http://www.onclinic-bg.com/zapazi_chas.html

X