Напишете дума/думи за търсене

Парушев открива с пиратска колекция и Сандокан 17-годишното издание

С DSK-ISIC студентите до 26 г. получават 50% намаление при пътуване с влак

Като продължение на първата си колекция, вдъхновена от филма „Карибски пирати”, дизайнерът Атанас Парушев, отново се завръща на Модна фиеста Албена, с колекция за Сандокан и неговата красива любима Мариана. Колекцията е с много бижута, капси, колани, морски елементи, корабни колела, части от ветроходни платна, както и така характерните за Парушев цветни кантове, ширити и декорации. В ролята на Сандокан ще влезе Диан Христов, единодушно избран за един от най-красивите мъже на България, но всички се питат коя ще е неговата любима Мариана, защото всяка една манекенка на фиестата е изключително красива.

На модната фиеста банка ДСК, като финансова институция с над 60-годишна история, ще представи част от своите пакети за младежи и студенти. Тази година на Модната фиеста ще участват и студенти от Нов Български университет и Варненски свободен университет, специалност „Мода”.

Банката предлага за всички младежи в страната, картите за студенти и младежи DSK-ISIC и DSK-EYC, които са уникални на българския пазар. Те комбинират функционалността на дебитна карта и карта за отстъпки, като включват и компонент студентска идентификация и осигуряват на своите притежатели отстъпки при плащане в над 1000 търговски и културно-исторически обекта в България и в още над 30 000 – в чужбина. С DSK-ISIC студентите до 26 г. получават и 50% намаление от БДЖ при пътуване с влак, намаления при посещение на музеи и културни забележителности. Притежателите на карта DSK-ISIC могат да теглят пари от банкомати на Банка ДСК без такса, както и да ползват преференциални такси в сравнение със стандартна Visa Electron на Банка ДСК. Картата предоставя възможност за теглене на до 50 лева в брой при плащане на стоки и услуги на ПОС при търговец, предлагащ услугата Visa cash back, както и възможност за ползване на 24 часова безплатна телефонна линия за спешна правна и медицинска помощ при пътуване. По картата може да бъде отпуснат кредит-овърдрафт, а притежателите й могат да се възползват и от специалните кредити за студенти на Банка ДСК.

X