Напишете дума/думи за търсене

Витамините през лятото!

През лятото тялото ни реагира на промените в температурата обикновено чрез изпотяване. По този начин ние губим важните витамини и минерали затова се налага да набавяме с прием на витамини А, С, Е и D, за да компенсирате тези загуби. Ето защо:

Витамин А

Има доказателства, които показват, че витамин А може да предотврати рака на кожата, когато се приема като ежедневна добавка. Витамин А също така помага за възстановяване на уврежданията на кожата от слънцето, което може да направи лятото по-поносимо, тъй като кожата ви е изложена на ултравиолетови лъчи.

Витамин С

Заредете се с витамин С, когато прекарване много време на слънце. Аскорбиновата киселина спомага за запазването на потните жлези в добро работно състояние. Витамин С е също превантивна стъпка към предпазване на тялото от топлинни удари и топлинни обриви през летните месеци. Ако алергиите ви спират да се наслаждавате на лятото, дневната доза витамин С ще ви помогне да намалите симптомите и.

Витамин Е

Витамин Е предпазва кожата и очите от увреждане през горещите летни месеци. Той може да се използва и за повишаване на физическата издръжливост и мускулната сила. Ако участвате в дейности на открито през лятото, витамин Е ще увеличи енергията ви.

Витамин Д

Знаем, че витамин D е добър за кожата ни. Витамин D всъщност не е витамин, а хормон и на практика всичките ви клетки имат рецептори за него. Витамин D подпомага абсорбцията на калций за подпомагане на нормалното здраве на костите, ставите, зъбите и имунната система. Изследванията откриват и връзка между нивото на витамин D и колко добре функционира имунната ни система, включително имунната защита на кожата ни. Витамин D се синтезира при излагане на слънце без приложение на слънцезащитен крем, но не винаги е достатъчно.

С продуктът АЦЕД разработен от ФИТОФАРМА ще набавите необходимите витамини на тялото.

"Фитофарма" ЕООД

тел.: 06952 2292; 06952 2430

е-mail: [email protected]

www.phytopharma.eu

X