Напишете дума/думи за търсене

Шоковите вълни премахват болката с около 77%*

*според документирани международни резултати

Шоково-вълновата терапия е приложима при болки от различен тип – хронични ортопедични заболявания, спортни травми, мускулни схващания. Тя е с висока ефективност без значение от локацията – пета, рамо, коляно, лакът, кръст, врат, ахилес.

Технологията използва акустични ударни вълни. Насочени директно към областта, генерираща болезнените усещания, имат бърз и силно изразен обезболяващ ефект без използване на медикаменти или инжекции. В допълнение се стимулирт естествените процеси на организма за възстановяване чрез засилване на кръвообращението и обмяната на веществата в зоната на въздействие. Шоковите вълни успешно се справят и с наличие на калцификати.

Процедурите с шокови вълни протичат при пълна липса на инвазия. Енергията се доставя до тъканта чрез апликатор, който се допира до кожата и изпраща импулси. В ЛЕЙЗЪР МЕД апаратурата е със специално разработен смарт-фокус, който позволява зоната, генерираща болка, да се третира в дълбочина. Болката – както повърхностна, така и дълбочинна, се премахва веднага след процедурата. За траен ефект в масовия случай са необходими 2-4 с продължителност 5-10 минути.

Прегледът в Лейзър Мед включва: консултация с ортопед, измерване на движенията и инструментално измерване на болката.

Допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

X