Напишете дума/думи за търсене

Луиза Григорова добави Макариев към името си във фейсбук

За красивата актриса сватбата е нещо лично и не желае да разкрива детайлите около специалното събитие. СНИМКА: ФЕЙСБУК

Новото семейство Макариеви ви изпращаме цялата си любов. Пожелаваме на всеки да изпита поне малка част от това, което ние преживяхме вчера. Не знаех, че е възможно да се поемат толкова положителни емоции в един ден и само мога да Благодаря за най-голямото щастие в живота ми - ЛЮБОВТА. Обичайте се, мили хора. Благодаря от все сърце и на Сара Хирш за най-великата рокля на света.

Това написа Луиза Григорова, часове след като се омъжи за режисьора Мартин Макариев. Актрисата добави и фамилията Макариев към името си във фейсбук.

Припомняме ви, че младото семейство реши да направи морска сватба и събра малък кръг гости в курортното село Лозенец. На сватбата имаше две куми, но нито един кум. Това бяха най-близките приятелки на Луиза Григорова - Весела Бабинова и Дария Симеонова.

Датата на тържеството бе пазена в тайна, но някои от присъстващите пуснаха снимки от щастливото събитие в профилите си във фейсбук. За красивата актриса сватбата е нещо лично и не желае да разкрива детайлите около специалното събитие. Затова и сватбата се състоя в тесен кръг пред близки и приятели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X