Напишете дума/думи за търсене

Нов сериал от създателите на “Откраднат живот”

Пред камерите застанаха Дария Симеонова и Димо Алексиев (с тъмносинята риза).

Дария Симеонова и Димо Алексиев са първите актьори от “Откраднат живот”, чийто отпуск за това лято свърши. С тях двамата вчера, 17 юли, започнаха снимките на четвъртия сезон на сериала, чийто продуцент е Евтим Милошев и компанията му “Дрийм тийм”.

Той самият заминава в края на месеца за Смолян, където за 31 юли е предвиден стартът на друг негов нов сериал - “Дяволското гърло”. Поредицата също се снима за Нова тв.

Третият сезон на "Откраднат живот" завърши с пищна сватба - на Наталия (Дария Симеонова) и д-р Калин Генадиев (Димо Алексиев). Какво се случва с младото семейство, ще се види още в началото на четвъртия сезон, затова и снимките започнаха с тях двамата.

Всъщност всички актьори от сериала вече са в София и още днес предстои масова сцена на снимачната площадка.

Някой от тях ще трябва да заеме мястото на починалия проф. Иван Генадиев, шеф на болницата, и около този висок пост ще се оплете част от сюжета. Героите си мислят, че миналото вече е затворено за тях, след като знаят всичко за него. То обаче продължава да работи. Смъртта на доктора не слага край, напротив. Животът продължава и те застъпва, така че нямаш много време да страдаш, разказа малко от сюжета главният сценарист на сериала Христина Апостолова пред “24 часа”. Така че голяма част от лекарите ще се впуснат в боричкане за мястото на Генадиев.

Другата голяма тема, която ще изживяват героите от сериала, е свързана със сурогатното майчинство. Една от любимите двойки във филма ще разбере, че не може да има деца, инвитрото също не помага. Ще се опитат да намерят жена, която да износи рожбата им, но ще се сблъскат с българските закони, според които сурогатното майчинство не е позволено у нас.

Алек Алексиев в ролята на д-р Василев също се връща в сериала, след като не игра в голяма част от третия сезон, тъй като имаше ангажименти във Великобритания, където живее. Част от екипа ще е и Наум Шопов-младши, който вече е лекар-стажант, тъй като завърши медицина семестриално.

Снимките на четвъртия сезон ще продължат до ноември. Очаква се сериалът да започне да се излъчва в праймтайма на Нова тв тази есен.

Продуцентът Евтим Милошев стартира на 31 юли още един сериал - “Дяволското гърло”

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X