Напишете дума/думи за търсене

Джордж Клуни мина по червения килим с тъща си (Снимки)

Амал и Джордж Клуни СНИМКИ: Ройтерс

Джордж Клуни представи новия си филм „Suburbicon” в Лос Анджелис. 56-годишният актьор и режисьор мина по червения килим в компанията на красивата си съпруга Амал и на тъщата си с ливанска кръв Бария, предава Дарик.

За пореден път съпругата на холивудската звезда показа, че е в зашеметяваща форма след раждането на близнаците им Александър и Ела. Тя беше избрала ефирна рокля в бяло и синьо. Бляскавата й визия бе допълнена от големи диамантени обеци.

Джордж Клуни покани тъща си за премиерата. Ливанката Бария показа, че именно от нея Амал е наследила чара и стила си.

Новата продукция на Клуни, по сценарий, писан съвместно с братята Коен, имаше премиера в Лос Анджелис. Сюжетът е напълно в стила на Коен и включва смесица от похот, алчност и глупост, предадени през погледа на сина на главния герой.

56-годишният Клуни посочва, че е искал да покаже Америка без розови краски, тъй като периодът често е представян като златно време на благоденствие и надежди, особено от Холивуд.

Той припомня, че всъщност човек е можел да си намери добра работа, да живее в хубав квартал и да създаде семейство, стига да е бял, иначе нещата са били много по-грозни. 

 
 

снимка: Janet Gough/AFF-USA.com
снимка: Janet Gough/AFF-USA.com
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X