Напишете дума/думи за търсене

Диляна Попова използва козметиката на Мадона, Риана и Лейди Гага

Любима марка козметика на звезди като Мадона, Риана и Лейди Гага ще използва не само Диляна Попова, но и останалите актьори, които ще участват в мюзикъла „Оркестър без име“. Родните знаменитости ще се доверят на MAC Cosmetics, за да се превъплътят в героите от култовия филм.

Чаровната актриса и модел влиза за участие в спектакъла в ролята на красивата телефонистка от крайморското градче. В ярко комедийния спектакъл Попова ще си партнира със Станимир Гъмов. Двамата ще трябва да пресъздадат горещата любовна сцена от филмовата класика, в която образът на Гъмов – Филип, заспива преди да се е случило, каквото и да било.

Компания на Гъмов и Попова във вълнуващия и високотехнологичен мюзикъл ще им правят едни от най-големите имена на родната сцена: Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко) и специалното участие на великия Георги Мамалев и Катерина Евро.

Премиерата на мюзикъла е на 1 ноември в зала „Арена Армеец“. Началото е от 20:00 часа. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.

X