Напишете дума/думи за търсене

Мария Илиева е бременна

Певицата Мария Илиева е бременна с момче. Това е първото бебе на изпълнителката.

Бъдещата майка сама обяви щастливата новина в профилите си във фейсбук и инстаграм, пускайки своя снимка, на която вече личи коремчето й.

Само след няколко дни - на 1 ноември тя ще се появи бременна в мюзикъла "Оркестър без име", така че зрителите няма как да не забележат промяната във фигурата й. Вероятно и това е причината тя да обяви новината в социалната мрежа. Премиерата на спектакъла, създаден по едноименния филм ще бъде в зала "Арена Армеец". В него Мария Илиева влиза в ролята на певицата Ваня, която в лентата се изпълняваше от Мария Каварджикова. Заради предстоящата премиера 39-годишната Мария всеки ден е на репетиции, но явно кара лека бременност, защото се справя с натоварения график без проблеми.

"Това е най-щастливият период в живота ми", бе единственият й коментар.

Въпреки че сама сподели новината, че очаква бебе, тя пази в абсолютна тайна кой е таткото. Знае се само, че не е публична личност и не желае да се появява в медиите. Мария уважава настойчивостта му да остане в сянка, затова и крие името му. Двамата имат сериозна връзка от известно време, но откога датира тя, също не е ясно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X