Напишете дума/думи за търсене

Факти за уринарната инконтиненция при жените

75% от страдащите от неволно изпускане на урина са жени.Първите прояви на проблема са между 18-44 години - при около 24%, а около 23% от жените над 60 години са трайно засегнати.Средно с 6,5 години отлагат срещата със специалист за диагностицирането му.Изпускането след кихане, кашляне, смях или физическо натоварване (т.нар. стрес-инконтиненция) е най-честата форма при жените – само в САЩ регистрираните случаи достигат 15 милиона.

Най-новите тенденции в медицинската практика и в България. Ако не успяваш да контролираш изтичането на урината, непременно се консултирай със специалист за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТАЗОВО ДЪНО. Проблемът е решим и не е необходимо да се приспособяваш към него. Забрави за постоянния си спътник – превръзка или памперс. Днес съвременната медицина разполага с високотехнологично решение - биосъвместими имплантивни материали, популярни като слинг и меш. Те притежават изключително фина мрежовидна структура, позволяваща бързото им поставяне и прецизно фиксиране. В резултат се възстановява нормалното анатомично положение на тазовите органи и тяхната функционалност. Изборът на материал се определя от типа на изпускането. Специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД, извършващи процедурата, са сертифицирани в Германия и са с богат опит в областта.

Минималноинвазивно и с траен резултат. Оперативното лечение е последна стъпка в терапията. Към него се пристъпва, когато са изчерпани всички консервативни средства. Поставянето на слинг и/или меш в ЛЕЙЗЪР МЕД протича бързо, под спинална упойка и е с минимален риск от кървене. Използват се висококачествени имплантивни материали, с които жената си връща усещането за сухота в ежедневието.

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

X