Напишете дума/думи за търсене

Подходящо име на детето според сезона на раждане

Красивото и звучно име е задача номер едно за всяка бъдеща майка. Наричаме новородените на родители и роднини, на светци и бележити личности, даже на звезди от шоу бизнеса. Оказва се, че е важно да се съобразим дори със сезона, когато малкото се е появило на бял свят, съветват мъдри хора.

- Децата, родени през зимата, е добре да получават мелодични, красиви и меко звучащи имена, които да неутрализират суровостта, заложена у тях от студеното време и да дарят съзнанието му с повече мекота.

- Пролетните бебета са доста издръжливи и гъвкави. Когато пораснат, успяват да се измъкнат от всяка ситуация, но още малко борбеност няма да им е излишна. Затова е добре за тях да се избират малко по-твърди имена - за равновесие в живота. Освен това, те ще им дадат повече увереност в себе си и ще им помогнат да се справят по-лесно с житейските несгоди.

- Новородените, появили се през лятото, са надарени с гордост. Те са сериозни и упорито преследват целите си. Доста са активни и живеят на бързи обороти. Затова е важно името им да ги зарежда с повече енергия, за да постигат лесно това, което са си набелязали.

- Ако малкото се е родило през есента, то ще расте като реалист, който трудно ще се доверява на околните и затова ще предпочита всичко сам да проверява. Ще се отличава с уравновесеност, грижовност и бърз ум.

Когато родителите дадат неподходящо име на детето си, несъобразено с датата на раждане, то ще има минимално въздействие върху съдбата му. Ако името е в хармония с нея, може да промени характера и живота му към по-добро. Смята се, че влиянието на името започва от 5-годишната възраст на детето и продължава цял живот.

Бъдещи мами и татковци, името влияе на съдбата на вашето дете. Законът за хармонията във Вселената действа, независимо дали ние сме чували или не за него. Изберете името на бебето си внимателно, с цялата си любов и отговорност. Нека животът му да е щастлив и успешен!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X