Напишете дума/думи за търсене

Тайните деца на звездите

Всеизвестно е, че Холивуд не е място, където тайните остават за дълго време забулени в мистерия. Особено ако се отнася до интимните дела и техните плодове.
Всички знаем, че Стивън Тайлър - фронтменът на Aerosmith, е истинският баща на актрисата Лив Тайлър, родена от връзката му с модела Стив Тайлър
Бебе Бюел. Години наред обаче той тъне в неведение за това, че има щерка, макар за никого да няма съмнение каква кръв тече във вените й. Стивън и Лив са като две капки баща и дъщеря.
Кои други известни господа са бащи на тайни деца на любовта.

Еди Мърфи


Когато дъщерята на Мел Би от „Спайс гърлс“ се роди през 2007-а, Еди мърфи отрече да има нещо общо с това дете. Тогава актьорът се изцепи пред холандска телевизия, че няма идея на кого е това дете и че непременно ще направи кръвен тест, когато то се появи на белия свят. В крайна сметка се оказа, че неговите гени са се телепортирали върху малката госпожица.

Арнолд Шварценегер


Едно от най-неочакваните деца на любовта е това на холивудския екшън ветеран и на неговата икономка Милдред Баена. Оказа се, че бившият губернатор на Калифорния е минал като терминатор през леглото на домашната помощница във време, в което е бил съпруг на издънката на рода Кенеди – Мария Шрайвър. Скандалът гръмна малко след като Шварценегер приключи с мандата си на управник на Слънчевия щат и признал на благоверната си от 25 години за забежката си и за момченцето, родено от този романс.

Чък Норис


И на най-непобедимия в Холивуд нищо човешко не му е чуждо. В своята книга "Въпреки всички пречки: Моята история" Норис споделя, че е ставал баща, след като изневерява на съпругата си през 1962 година. Той обаче няма никакво представа за това до 26-годишната възраст на дъщеря си, когато момиче на име Дина му пише, че той е нейният татко.

Гевин Росдейл


Рокаджията и бивш съпруг на Гуен Стефани дълги години е кръстник на Дейзи - дъщерята на Пърл Лоуи, с която той има петгодишна връзка в края на 80-те. През 2004-а обаче момичето проявява любопитство за самоличността на баща си и се подлага на ДНК тест, който недвусмислен сочи Росдейл за неин отец. В интервю за американско списание майката на тайното му дете споделя неговите думи: „Гевин ми каза, че ако Дейзи си направи тест за бащинство, той повече няма да ми продума и дума. До ден днешен удържа на обещанието си.“ Не е ясно дали същата мълчалива съдба е застигала и детето му.

Матю Ноулс


Бащата на Бионсе е сред момчетата, които могат да се похвалят с извънбрачни афери. Негова избраница е актрисата от сериала „Престилки“ Александра Райт. Полубратчето на изпълнителката е родено през 2010-а – година преди избраницата на Джей Зи да уволни баща си като неин мениджър. Известно време след това Матю Ноурс остава и без съпруга, след като жена му Тина подава молба за развод след почти три десетилетия брак, след като разбира за аферата.

Рей Чарлз


Покойната музикална икона е баща на 12 деца от девет различни жени. За повечето от тях няма никакви известни на обществото данни, но през 2004 година Рей Чарлз дава на всеки един от наследниците си по половин милион долара с уговорката, че няма да търсят повече пари от неговото наследство. В крайна сметка 7 от тях са достатъчно непослушни, за да пристъпят бащиния завет, търсейки по-голям дял от богатството му след смъртта му през 2006-а. Съдът отсъжда в полза на официалните му наследници, които не само че няма да се разделят с нито едно пени, оставено от Чарлз, но и няма да се бъркат за съдебни разходи, които са поети от „алчните извънбрачни деца“ на изпълнителя на Georgia.

Ерик Клептън


През 1985 година музикантът, известен с прозвището Бавната ръка, става баща на дъщеря Рут от любовницата си Ивон Кели, докато е женен за бившата манекенка Пати Бойд. За Рут съпругата на Клептън разбира чак шест години след нейното раждане. Той обаче не спира дотук и повтаря заученото с италианската тв водеща Лори дел Санто, която му ражда син през 1986-а. Момченцето обаче умира през 1991 година, падайки от прозореца на апартамент в Манхатън.

Том Джоунс


И сър Том Джоунс е сред изневеряващите отличници на шоубизнеса, които са размножили гените си извън рамките на закона. След кратък романс на британския изпълнител с моделката Катрин Бъркъри през 1987-а, се ражда синът им Джонатан Джоунс Бъркъри. Трябва да минат обаче 21 години преди Джоунс да го признае за негово дете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X