Напишете дума/думи за търсене

Най-секси спортистките на 2017-а

Най-големите красавици в спорта обикновено не стават шампионки, но понякога се радват на далеч по-голяма слава извън стадиона или залата. През изминалата 2017 г. се появиха куп нови сексапилни спортистки, които бързо събраха огромна популярност и накараха милиони мъже да гледат иначе скучни за тях състезания. Някои от най-горещите мацки радват окото с все по-разсъблечени фотосесии, а чрез социалните мрежи трупат все повече и повече фенове. През 2017-а имаше бум на тенисистките, които решиха да ни зарадват с разголени снимки. В бойните спортове също се появиха мацки, които освен за битки са подходящи и за много други неща. Българските гимнастички и тенисистки също традиционно показаха много сексапил. Освен това имаме и ново наше момиче, макар и американско - жената на кечиста Александър Русев.

"България Днес" ви представя своето подреждане за най-красивите спортистки през годината.

Юлия Стаматова

Юлия Стаматова е може би най-сексапилната българска тенисистка. Засега е много далеч от топ 100 на световната ранглиста, но по красота трудно може да отстъпи на която и да е от най-добрите състезателки. През тази година тя нашумя и с връзката си с Абел Анисе от "Лудогорец", но през последните седмици се появиха упорити слухове, че двамата са разделени.

Невяна Владинова 

Хубавата Неви изпрати много силна година и завърши на трето място в анкетата „Спортист на годината“. Гимнастичката освен всичко друго е и изключителна красавица, без излишно да излага на показ своя сексапил. За съжаление на мъжката половина тя е сериозно обвързана и сгодена, а сватбата й е единствено въпрос на време.

Алекс Морган

Алекс Морган е звездата на женския национален отбор по футбол в САЩ и е любимка на американците. През тази година тя отново зарадва феновете си с красиви голове и още по-красиви разголени снимки. Освен че е красива и добра на терена, тя е и една от най-добре платените футболистки в света. Нейната заплата е в порядъка на 450 000 долара на месец!

Блеър О'Нийл

Ветеранката Блеър О'Нийл продължава да присъства във всякакви класации за най-красиви спортистки в света. Голфърката вече е на 36 години, но по нищо не отстъпва на младите си колежки. През тази година Блеър отново показа красота и запази интереса на медиите и феновете към себе си. Красавицата все още е сред най-предпочитаните спортистки за фотосесии.

Елън Хог

Елън Хог е към края на кариерата си в хокея на трева, но продължава да е считана за една от най-красивите спортистки в Холандия. Тя напомни за себе си с няколко фотосесии през последната година, от които определено няма недоволни. Елън е на 31 години и има страхотни постижения в спорта - два пъти е олимпийска и веднъж вицеолимпийска шампионка.

Жаклин Карвальо

Жаклин Карвальо години наред е секссимволът на бразилския волейбол. 33-годишната красавица е два пъти олимпийски шампион и продължава да се състезава на високо ниво. Тя редовно радва феновете с предизвикателни снимки, но е женена за колегата си Маурило Ендрес, от когото има син.

Малиа Мануел

Малиа Мануел е секси сърфистка от Хавай. Няма особено големи спортни успехи, но за сметка на това е шампионка в социалните мрежи. Шоколадовата красавица с охота позира по бански, а за тялото й едва ли някой може да намери забележки. Мануела е на 24 години и в Америка й предвиждат бляскаво бъдеще извън спорта.

Скайлър Дигинс

Скайлър Дигинс е сред най-красивите баскетболистки в света и е сред големите звезди в женската НБА. Американката вече има куп фотосесии за различни престижни списания, но за нея спортът е на първо място. "Изпитвам огромна страст към баскетбола. Просто не искам да пускам топката от ръцете си", признава Скайлър.

Сиера Блеър-Койл

Когато видиш 23-годишната Сиера Блеър-Койл никога не можеш да предположиш, че тази блондинка може да изкачи всичко. Катерачката работи и като модел, но има и сериозни постижения като спортист. Сиера получи много тежка травма преди години, но въпреки това продължи кариерата си и стана на два пъти шампион на САЩ в своя спорт. "Скалното катерене е сърцето и душата ми", казва красавицата.

Ками ле Блан

Кросфитът е истинска мания не само сред мъжете, но и сред жените в последните години. Канадката Ками ле Блан е сред най-сексапилните мацки в този спорт, който обединява вдигане на тежести, тичане и всякакви други изключително сериозни натоварвания. Ками изглежда крехка, но е една от най-издръжливите състезателки и е сред най-добрите в своя спорт.

Лана

Американската мениджърка на българската звезда в кеча Александър Русев – Лана, е любимка на публиката в Световната федерация. Феновете скандират името на блондинката, въпреки че тя не излиза да се бие на ринга. През тази година Лана се ожени за Русев, който дори я доведе в България за кратко. Лана показа много сексапил и през тази година.

Елина Свитолина

23-годишната украинка Елина Свитолина не минаваше за голяма красавица, преди да изгрее на корицата на еротично списание. Световната №6 показа неподозирани прелести и спечели още фенове на своя страна. Елина доскоро криеше личния си живот, но в интервюто с еротичната фотосесия призна, че от една година има връзка с английския национал по крикет Рийс Топли.

Доминика Цибулкова

Задръжките на словашката тенисистка Доминика Цибулкова започнаха да падат през последната година. 28-годишната хубавица все по-често позира без много дрехи и очевидно е доволна от резултата. Цибулкова обикаля екзотични острови и не пропуска да поздрави феновете си със секси снимки по бански. По всичко личи, че с годините Доминика все повече се разхубавява.

Южени Бушар 

Кариерата на Жене Бушар в тениса върви стремглаво надолу, но в светските медии тя трупа все повече популярност. Канадката е известна като обожателка на Григор Димитров, който обаче не й обръща особено голямо внимание. В началото на годината Бушар направи изключително предизвикателна фотосесия за "Спортс Илюстрейтед", в която показа почти всичките си прелести.

Материалите подготви Алексей Гилтяй

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X