Напишете дума/думи за търсене

Какво ще е модерно в интериора тази година

Акцент в една от стените е друга тенденция

Когато става дума за интериор и декориране на дома всичко опира до вкуса и възможностите на собствениците. Но всяка година професионалистите се вглеждат в тенденциите, задавани от специализирани издания или от анализатори, които обобщават потребителското поведение. Днес представяме първа част от прогнозата на Country Living за трендовете на 2018-а. Месечното американско списание е с тираж от 1,6 милиона, а сайтът му е изключително популярен.

Стена с акценти

Стена в помещението като главен акцент е бил прийом в интериорния дизайн през 80-е и 90-е години на миналия век. Сега трендът се завръща, като може да се използва различен цвят или вариант, в който стената е по-богато декорирана.

Кухня в бяло

Кухнята в бяло идва на мода Снимки pixabay.com
Кухнята в бяло идва на мода Снимки pixabay.com

Това ще става все по-модерно и актуално, като се прогнозира, че тенденцията ще прескочи отвъд 2018-а. А на тези, на които чисто бялото им идва прекалено, се препоръчва да добавят в новата кухня детайли в кремаво, светло синьо или сиво.

Мивка от неръждаема стомана

Мивките също може да са бели, но според специалистите е най-добре да са от неръждаема стомана. Така ще изпъкват добре на фона на бялата кухня и ще добавят текстура.

Надписи

Те все още са актуални, особено за кухнята или в текстила. Но има и друг вариант - ако не искате да ви омръзват, използвайте постери или просто отделни букви, които често ще сменяте, включително чрез комбиниране.

Без хаотични елементи

На селската къща не подхождат мраморни колони
На селската къща не подхождат мраморни колони

Експертите са убедени, че всеки архитектурен елемент си има място. Затова и напомнят, че едва ли сламена декорация ще подхожда на дом в стил хай тек. Или мраморни колони в селската къща. Препоръката е всичко да е хармонично и без хаотични комбинации.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X