Напишете дума/думи за търсене

Меган Маркъл ще наруши кралската традиция със сватбения си букет

Меган Маркъл  СНИМКА: Ройтерс

Меган Маркъл ще наруши кралската традиция с избора на цветя за булчинския си букет, когато през май се отправи към олтара с принц Хари, прогнозира британска цветарка, цитирана от в. "Дейли експрес" и БТА. 

Според флористката Ана-Лиса Еванс булчинският букет на 36-годишната Маркъл ще включва любимите й цветя - божурите, при това не само бели, както повелява кралската традиция, а разноцветни.

Еванс прогнозира, че избраницата на принц Хари ще заложи на любимите си цветя, съдейки по изобилното им присъствие във вече несъществуващия й акаунт в Инстаграм.

"Май е месецът на божурите и няма да се изненадам, ако те присъстват "обилно" в булчинския букет на Меган Маркъл. Очаквам също тя да наруши традицията, повеляваща букетът да е само от бели цветя, и да заложи на разноцветни божури", казва Ана-Лиса Еванс.

Флористката припомня, че към бялото - символ на чистота и вярност, са се придържали всички скорошни кралски булки - от Нейно Величество Елизабет Втора до принцеса Даяна и херцогинята на Кембридж Катрин.

"Когато се омъжи за принц Уилям, Кейт се отклони от традиционния избор на орхидеи и вместо това заложи на по-нежни сезонни цветя като зюмбюли и момини сълзи. Букът на принцеса Даяна беше "каскадна какофония" от ароматни цветя - гардении, жасмин, фрезии, момини сълзи", припомня флористката.

Прогнозата на Еванс, че Меган Маркъл ще избере за сватбата си букет с изобилно присъствие на разноцветни божури идва скоро, след като беше съобщено, че се очаква тя да наруши друга кралска традиция и да произнесе реч в големия си ден.

Наскоро беше оповестено също, че преди сватбата си принц Хари и неговата годеница ще посетят гроба на майка му принцеса Даяна в Алторп - семейното имение на рода Спенсър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X