Напишете дума/думи за търсене

Актьорът Вергов сменя стария си мотор

Юлиан Вергов е може би един от най-яростните почитатели на високите скорости. Мания, към която актьорът признава, че има влечение от дълги години насам.

Той и колегата му Владо Карамазов дори често пътуват по света на две колела, за да присъстват на различни състезания с мотори. Последно те бяха в Тоскана, Италия – за Moto GP на пистата “Муджило”.

За разлика от мнозина, които умеят ефектно да шофират, Вергов открай време е спец и в поддръжката на големите машини. Именно на неговата професионална преценка разчита и Карамазов, когато обогатява мотоколекцията си. Малцина знаят, че на този „занаят” го учи именно приятелят му Вергов преди много време, когато го пали към тази страст. Тогава Карамазов купува и първия си мотор.

И въпреки, че Юлиан далеч не е разточителен в желанията си и често може да бъде засечен дори на велосипед, наскоро стана ясно че той мечтае за нова по-мощна играчка. Близки до актьора твърдят, че Юлиан вече е готов да се раздели със стария си мотор и да яхне нов - много по-мощен звяр, с който да посрещне мото сезон 2018.

X