Напишете дума/думи за търсене

Орлин залюби Даяна

Първата целувка между техните герои в "Скъпи наследници" даде старт на връзката между Орлин Павлов и Даяна Ханджиева и извън снимачната площадка, твърдят колеги на двамата влюбени.

Целувката, от която започна всичко
Целувката, от която започна всичко

Още в самото начало на заснемане на епизода преди месеци ласките между двамата, които уж са само по сценарий, се сторили странни на екипа.

"Хващаше се, че прехвърчат искри, двамата бяха доста смутени от това, което им се случва. Разбрахме, че се харесват, но никой не предполагаше, че двамата се виждат и в живота", споделиха от снимачната площадка на сериала.

"Засега не търся мъж, не мисля, че е необходимо. Ще се появи, когато трябва", казва в интервю за "Всичко за семейството" Даяна Ханджиева малко преди началото на снимките на сериала. С днешна дата тя не опроверга, че има сериозни отношения с Орлин.

Даяна Ханджиева
Даяна Ханджиева

От своя страна, потърсен от "България Днес" с въпроса дали са гаджета с Даяна, певецът се сепна леко сериозно и каза: "Амииии, не искам да говоря за личния си живот".

Изпълнителят на "Още малко" от няколко месеца е сам, след като с манекенката и начинаеща актриса Лина Роскин се разделиха без скандал. Причината за раздялата им бе възрастовата разлика. Роскин е на 20 години, докато Орлин гони 40. Той мечтаел за семеен уют, докато приятелката му си падала по нощния живот и купоните до зори. Преди нея талантливият актьор и певец бе дълги години гадже с Яна Акимова, която в момента е омъжена за Петко Димитров от когото има две деца.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X