Напишете дума/думи за търсене

Идеи за ъглите у дома (галерия)

Народната мъдрост гласи, че малките камъчета обръщат колата. А когато става дума за интериора, детайлите във всеки кът може да са много важни. Огледайте се! Дали имате празен ъгъл? Ако е така, дали не може да го превърнете в приятно и ефектно място? Ето няколко идеи.

Висящото кресло е чудесен вариант за кътче, в което може да седнете и да четете на спокойствие или просто да слушате музика. Ако обаче мястото не е толкова голямо, защо не разположите в светлия ъгъл висяща градина? Ъгловите рафтове едновременно биха пестили място, и биха изложили на показ любими вещи.

Класически вариант за използване на празния ъгъл е превръщането му в кът за четене с малка библиотека. Трябва да се добави подходящо осветление и ще се наслаждавате на приятно място за усамотение и почивка. Ако все пак няма напълно свободен ъгъл, а празна е само горната част от стената, може да е подходящо тя да се превърне в мини галерия. Друг вариант е поставянето на пуфове или друга ниска мека мебел, за да се създаде кът за игра или отдих.

Снимки make-self.net
Снимки make-self.net
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X