Напишете дума/думи за търсене

Юлиан Вергов отново фаворит в родна класация за любими актьори

Над 100 000 гласа във всички категории са регистрирани седмица преди да бъдат обявени победителите в първите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018, а гласувалите са 46 000. Датата, до която всеки желаещ може да подкрепи своя фаворит, е 15 март 2018 г. (18.00 ч.).

За първи път зрителите избират своите любими български актьори, актриси и продукции, сред тези на най-голямата медийна и технологична компания у нас за изминалата година чрез онлайн гласуване в следните категории: Кино, ТВ Сериали, УЕБ Сериали, Риалити сериали и Изгряваща звезда. Наградите са пореднaта стъпка, с която NOVA затвърждава сериозните си намерения да продължи да създава и развива български продукции на всички свои платформи.

Съревнованието за любим актьор в същата категория продължава да е най-сериозно, като на челните три позиции са Юлиан Вергов, Димо Алексиев и Наум Шопов. С най-много гласове сред дамите е Йоана Буковска-Давидова, следвана от Ралица Паскалева и Дария Симеонова.

Седмица преди края на гласуването, продукцията, събрала най-много зрителски гласове в категория "Кино", е лентата "Дъвка за балончета". Временните резултати сочат, че феновете определят Асен Блатечки за "Любим актьор", а "Любимата актрисата", която за момента печели най-убедително симпатиите на публиката, е Теодора Духовникова.

Сериозна е конкуренцията и в "Уеб Сериали", където своя глас за "Любим актьор" са дали 5369 души, а за "Любима актриса" - 4286.

"Риалити Сериали" продължава да е една от най-атрактивните категории, където любимецът на феновете на "София – Ден и Нощ" Митко има 10119 гласа, а дамата, събрала най-много харесвания до момента е Симона.

В специалната категория "Изгряваща звезда" надпреварата също е много оспорвана. За първото място се борят двамата братя от "Ние, нашите и вашите” Мартин Цолов и Мартин Желанков, както и Андрея Захариев от "Дъвка за балончета", който е с много близък резултат.

Победителите в първите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018 ще бъдат обявени на специално събитие след края на гласуването. Феновете, участвали в класацията, ще имат възможността да видят своите любими звезди на живо, а по един от гласувалите във всяка категория ще бъде избран да връчи наградата на звездата, за която е дал своя глас.

Включете се в първите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018 и подкрепете с гласа си своя фаворит!

X