Напишете дума/думи за търсене

Ирена Милянкова е бременна за шести път

Ирена Милянкова с любимия си мъж   СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА ИРЕНА МИЛЯНКОВА

Ирена Милянкова е бременна в шестия месец, съобщиха нейни близки пред “24 часа”. Актрисата модел очаква момиченце. Шестата ѝ рожба ще се роди през лятото, а баща на бебето е сегашният ѝ приятел Никола Чолаков.

Двамата имат още едно общо дете - Виктория, която в края на април ще навърши 2 години. Всъщност той има само момичета - две от предишен брак, едно от връзката с Милянкова и сега чака пак дъщеричка. С новото попълнение в семейството децата на Милянкова и приятеля ѝ ще станат общо 8. Сега тя и Чолаков имат общо 7 деца - 4 нейни от връзката ѝ с Росен Чолов-Чолата, 2 негови от предишен брак и едно общо.

Преди време, докато Милянкова е бременна с първото им общо дете, Чолаков е попитан в интервю дали не звучи стряскащо, че имат 6 деца и чакат седмо. Той отговаря с усмивка: “По-стряскащо би звучало, ако имаме едно и чакаме още шест”.

Осмата им рожба ще бъде леля на малкия Божидар - син на голямата дъщеря на Никола от предишен брак. Той също живее при семейството на модела.

Едва на 32 години, Ирена Милянкова ще е майка на 8 деца и баба на сина на едно от доведените. А зад гърба си има успешна кариера на модел и актриса. Тя стана особено популярна с ролята на Съни в сериала “Под прикритие” по БНТ. Там беше красивата приятелка на мафиота Джаро (Михаил Билалов).

Междувременно животът ѝ малко заприлича на криминален сериал. През 2012 г. бащата на четирите ѝ деца влезе в затвора по обвинение за сводничество и склоняване към проституция. След това се разделят, а тя среща новата си любов по обява в сайт за работа. По това време и двамата се занимават с недвижими имоти, а на нея трябва заместник, когото търси онлайн. Така попада на кандидатурата на Никола Чолаков. Година по-късно вече работят и живеят заедно и чакат първото си общо дете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X