Напишете дума/думи за търсене

Моделът Кели Брук има най-перфектното женско тяло в света (Галерия)

Нашите тела са домовете ни - и най-приятното нещо е това, че те са си изцяло наши. Дължините, извивките и белезите ни правят фигурата дори още по-определяща за нашата идентичност, пише yourtango.com.

Тялото заслужава да бъде почитано и обичано постоянно. Най-прекрасното в това да бъдеш жена е, че не само се възхищаваш на собствената си фигура, но и на тези на останалите дами. И тялото, от което и мъже, и жени, са привлечени, е това на модела Кели Брук. 

Това никак не е случайно, тъй като според научни изследвания на университета в Тексас фигурата й е най-перфектната в света. В тяхното проучване се посочва, че перфектното женско тяло е с ръст 1.68 м, да има бюст, тегло и мерки 99-63-91 см. Фигурата на Кели Брук отговаря почти точно на всички тези изисквания.

Въпреки факта, че тялото й е смятано за научно най-красивото, такова на жена в света, моделът споделя, че безброй пъти е ставала обект на подигравки и се е срамувала от фигурата си. Например, през миналата година, когато Брук поства своя снимка по бикини, потребители в инстаграм я наричат "кит" и твърдят, че е дебела.

Според The Sun, Кели им отговорила в туитър с думите: "Имам прекрасни последователи в социалните мрежи, с които обожавам да си говоря. Няма да допусна негативизмът на някои да ме спре да споделям публикации".

Превод и редакция: 24 часа онлайн

Кели Брук има научно най-красивото женско тяло в света. СНИМКИ: Инстаграм/iamkb
Кели Брук има научно най-красивото женско тяло в света. СНИМКИ: Инстаграм/iamkb
Кели Брук в Тайланд
Кели Брук в Тайланд

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X