Напишете дума/думи за търсене

Орлин Павлов отново стана Зайчето Питър

Орлин Павлов, който озвучава Зайчето Питър в едноименната екранизация, отново влезе в кожата на персонажа. Този път на живо пред децата от столичното 102 ОУ „Панайот Волов”. Срещата беше емоционална и вълнуваща и за двете страни, а усмивките не слизаха от лицата на малчуганите и прочутия актьор.

Децата от столичното 102 ОУ "Панайот Волов", снимки и видео: Алекс Кънева
Децата от столичното 102 ОУ "Панайот Волов", снимки и видео: Алекс Кънева

След като си припомниха как точно започва партито на животните във фермата на господин Макгрегър, Орлин прочете цяла глава от „Зайчето Питър” (издание на КК „Труд”), която децата си избраха, се оказа, че има изненади и за него.

Орлин чете откъси от книгата
Орлин чете откъси от книгата

Всички деца бяха прочели книжката и демонстрираха отлични познания, като отговаряха на въпроси.

Двама от учениците разиграха кратка сценка от книгата, а след това всички заедно изпяха песента „Заедно”. 

Неочаквано в края й римите се смениха и Орлин запя „четем заедно, растем заедно”. Разбира се, не пропусна да насърчи малчуганите да не спират да четат. А след това дойде и най-чакания момент – снимките за спомен, селфитата и автографите. Орлин се разписа на всички книжки и не пропусна да се снима с нито едно дете.
Орлин раздава автографи на децата
Орлин раздава автографи на децата

За книгата

В книгата по филма „Зайчето Питър” непокорното зайче се опитва да се промъкне в зеленчуковата градина на фермера г-н Макгрегър в компанията на доста съмишленици. Краткотрайната, но бурна радост от смъртта на възрастния мистър Макгрегър е увенчана в грандиозен животински рейв купон. Но точно в разгара на партито се появява г-н Макгрегър-внук – още по-озлобен и мразещ животни.

Вечната вражда между Питър и мистър Макгрегър излиза извън пределите на зеленчуковите лехи и се разпростира до Лейк Дистрикт, а след това и в Лондон. Враждата между зайчето и злия внук е не само за това кой ще владее градината, но и кой е по-близък до сърцето на съседката – обичащата животни и много красива художничка Беа. Все пак Зайчето Питър освен всичко е и много добро. Вместо старото синьо якенце от версиите на Биатрикс Потър, сега то носи модерно дънково саке, а нито един музикален хит не му е чужд.

Децата го забавляват
Децата го забавляват
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X