Напишете дума/думи за търсене

Концертът на Арена ди Верона квартет „Пулсът на Европа“ с по-ниски цени през май

Germi Art & Entertainment – организаторите на концерта Пулсът на Европа на прочутите Арена ди Верона квартет в зала „България“ пускат 200 промоционални билети по случай 9 май – деня на Европа, през месец май!

Концертът на прочутите италиански музиканти, който се осъществява с подкрепата на Столична община и е част от събитията в рамките Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз, предстои на 28 май в зала България. През месец май почитателите на класическата музика ще могат да се сдобият с билети за Пулсът на Европа на промоционални цени, с 10 лв. по-ниски от първоначално обявените, които вече могат да бъдат закупени на цени от 15 до 50 лв.

Талантливите инструменталисти от Арена ди Верона квартет са Гюнтер Санин, Винченцо Куаранта (цигулки), Лука Поца (виола) и Сара Аиролди (виолончело) – възпитаници на едни от най-престижните световни музикални училища и селектирани в прочутия оркестър на Арена ди Верона.

Пулсът на Европа на 28 май е под диригентството на Владимир Кираджиев (Австрия/България) и със специалното участие на австрийските музиканти Михаел Публих (пиано) и Рафаел Дженер (ударни). В концерта участие ще вземе и Камерата Орфика НБУ.

Програмата на Пулсът на Европа с Арена ди Верона квартет включва музикални интерпретации на световно ниво с творби на Джузепе Верди, Стефан Драгостинов и Михаел Публих.

X