Напишете дума/думи за търсене

Много светлина в малкото жилище (галерия)

Това студио е с площ едва 29 кв. м, но е превърнато в удобно и функционално пространство за живеене. Опасенията, че няма да има достатъчно място за съхранение са разсеяни с две решения. Първото е вграден гардероб с плъзгаща се врата вдясно от входа. Второто - шкафове високо горе по дължината на жилището. Те са в бяло и по този начин се сливат със стената, ставайки ненатрапчиви.

В основния обем най-напред е разположена кухненската зона заедно с мястото за хранене, което представлява нисък бар. Челата на шкафовете са от дърво, а зад едно от тях се крие малкият хладилник. Най-голямата мебел в жилището е диванът, който изпълнява две важни роли - денем е мястото за отдих, а вечер се превръща в спалня.

Жилището е много светло, като главен принос за това има преобладаващият бел цвят. Но ефектът е подсилен от още две решения. Първото е разполагането на банята зад матирано стъкло, като по този начин се създава илюзията за наличие на светеща стена. Второто е оригиналният източник на осветление на тавана над кухненската зона.

Снимки design-homes.ru
Снимки design-homes.ru
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X