Напишете дума/думи за търсене

Наследница на Захари Стоянов написа трилър с романтична нотка

Авторката на „Преди изгрев слънце” Янислава Вълкова - наследница на големия български революционер и писател Захари Стоянов, - написа нова интригуваща творба за родната публика. 

„Светилището” е шеметен трилър, който ще зарадва всички почитатели на историите за живота на смели мъже и силни жени, както и любителите на приключения и древни тайни. Още в първите дни на месец юли ще може да се потопите в загадъчния и опасен свят на героите.

Сюжетът се завърта около търсенето на безценно съкровище, както и откриването на извършителя на едно убийство. Любопитна е романтичната част на книгата. Млада жена се бори за любовта си. Поставена пред неочаквани изпитания, тя се изправя срещу страховете и враговете си. Със свеж хумор се развиват отношенията между двама полицаи и тяхната очарователна спътница.

Романът „Светилището” е интересно четиво, което ще ви накара да се замислите за изкушенията в живота, късмета, съдбата, изкуплението, за влиянието на златото и парите върху нас.

Книгата ще ви поднесе една измислена, но напълно възможна история. Точно това ще ви провокира да мечтаете и фантазирате, докато четете. Действието се развива в наши дни, на познати места. Двама от героите присъстват и в първия роман на Янислава Вълкова, а тук наблюдаваме тяхното развитие и израстване.

Корицата е дело на младия художник Никола Вълков.

Скоро предстои представяне на романа пред публика. Повече информация ще намерите във фейсбук страницата на авторката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X