Напишете дума/думи за търсене

БНТ привлече две красавици - едната ще ни събужда, другата ще ни тренира

СЛАВЕНА ВЪТОВА

Ели Гигова става водеща в сутрешния блок на БНТ. Тя ще се появи през новия тв сезон, който за обществената телевизия започва на 10 септември.

Тогава “Денят започва” ще изглежда по нов начин. В него ще се редуват по две двойки водещи, които ще се сменят през седмица. Най-вероятно в едната ще е Ели Гигова, а в другата - Боряна Каменова, позната от “БНТ Такси”. В момента активно се работи и по новите декори на предаванията, и по графичното оформление на програмите.

ЕЛИ ГИГОВА
ЕЛИ ГИГОВА

Сутрешният блок на обществената телевизия ще започва както и досега в 6 ч. От 8,15 ч всеки делничен ден ще се излъчва предаването за здраве и стил на живот “100% будни”. Негов продуцент и водещ ще бъде познатата на зрителите Мария Андонова, която ще има постоянен екранен партньор, който в момента се избира.

Своя начален час запазва и културният слот, който от началото на септември ще бъде с ново заглавие – “Култура.бг”.

През есенния сезон БНТ започва да излъчва ново тв състезание за спортни познания. Негов водещ ще бъде Славена Вътова, която стана Мис България през 2006 г. Сред участниците в премиерните епизоди ще са популярни и обичани български спортисти.

Най-популярната тв игра “Стани богат” се завръща с новия тв сезон на 10 септември от 19 ч. Водещ пак ще е актьорът Михаил Билалов, който показа, че се справя блестящо и в това амплоа.

Информационните емисии “По света и у нас” на обществената телевизия остават в часовете 8,00, 12,00, 16,00, 18,00, 20,00 и 23,00.

Своето време и място запазват утвърдените публицистични формати “Още от деня” (от 18,15 ч), “История.бг”, “Референдум” и “Панорама” от 21 ч.

В края на септември на екран се завръща новият сезон на предаването “Най-хубавите години от нашия живот”. То вървеше през 2014 г. и припомняше за забележими събития и личности от изминалите десетилетия с богатия архив на БНТ.

От септември БНТ 1 ще излъчва и популярното шоу на Греъм Нортън в съботния следобед.

Гости в неговото предаване са филмови и музикални звезди като Хю Джакман, Гари Олдман, Райън Гослинг, Рийз Уидърспуун, Кейт Уинслет, Хю Грант, Уил Смит, Кенет Брана, сър Елтън Джон.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X