Напишете дума/думи за търсене

Грандиозно парти в центъра на София с неждано светлинно шоу

На 15 септември от 17 ч. в градината зад музея „Земята и хората“, един от най-големите международни контактни центрове в България, Сиксти Кей (60К), ще празнува 10 години от създаването си.

Пет часово шоу под надслов „Ние избрахме България“ обещават инвеститори и служители на компанията. На голяма сцена ще излязат едни от най-известните български певци и музиканти. По непотвърдена информация в концерта ще се включат Ъпсурд, Мария Илиева, Дичо, Васил Найденов и други големи имена. На въпрос на журналист, от компанията потвърдиха, че водещ на шоуто ще е чаровника Ненчо Балабанов и обясниха, че няма да издават повече. Но допълниха, че поляната е достатъчно голяма за да побере всички желаещи, защото входа е свободен.

Сиксти Кей е компания в която работят над 1500 служители и е извоювала мястото си на един от водещите контактни центрове на Балканите. От своето създаване до сега, компанията е инвестирала повече от 203 милиона лева в българската икономика.

„От нас може да очаквате само най-доброто, включително най-доброто парти“, казаха от компанията и допълниха, че светлинното шоу, с което ще завърши концерта е нещо което може да се види само на няколко места по света.

X