Напишете дума/думи за търсене

Скарлет Йохансон и Пенелопе Круз в бяло на наградите "Еми" (Снимки)

Скарлет Йохансон  СНИМКИ: Ройтерс

Актрисата Дженифър Луис носеше суичър с марката "Найки" на церемонията по връчването на наградите "Еми, докато Скарлет Йохансон бе като богиня в своята елегантна бяла рокля, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Тоалетът на Йохансон бе със свлечени ръкави, които разкриваха раменете й, и с дълбоко деколте. Тя позира за снимки заедно с приятеля си и с един от водещите на събитието Колин Джост. Актрисата носеше също обеци, украсени с диаманти, предава БТА.

Тифани Хадиш бе по свой собствен начин като богиня в направен по поръчка тоалет на дизайнера Прабал Гурунг. Тя бе поискала от Гурунг да й помогне да почете баща си с цветовете на знамето на Еритрея и дизайнерът не я е разочаровал. Тифани носеше тоалет на райета в червено, жълто, синьо и зелено, а косата й бе прибрана в нещо като конска опашка. Роклята й бе реминисценция на колекцията на Гурунг, която бе представенва на неотдавнашната Нюйоркска седмица на модата.

Травеститът Ру Пол разговаряше с репортери, облечен в бял костюм с двуредно сако с марката "Калвин Клайн", който е украсен с принт на изображение на Статуята на свободата в черно от Анди Уорхол.

Актрисата Иса Рей пък носеше направена по пъръчка рокля в бебешко розово на дизайнерката Вера Уанг.

Скарлет Йохансон и Колин Джост
Скарлет Йохансон и Колин Джост
Пенелопе Круз
Пенелопе Круз
Танди Нютън
Танди Нютън
Тина Фей
Тина Фей
Наградите "Еми"
Наградите "Еми"
Ру Пол и Лесли Джоунс
Ру Пол и Лесли Джоунс
Криси Тайгън и Джон Леджънд
Криси Тайгън и Джон Леджънд
Кит Харингтън
Кит Харингтън
Емилия Кларк
Емилия Кларк
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X