Напишете дума/думи за търсене

Папи Ханс отново е ерген

Двамата са заедно около година.
Двамата са заедно около година.
По това време Дара вече беше популярно лице на музикалната сцена. Константин Трендафилов бе познат като поет, но истинска популярност му донесе издаването по негова инициатива на “Под игото” на шльокавица. Баща му е Владимир Трендафилов - литературен критик, преводач и поет. Майка му е известната поетеса Кристин Димитрова.

Константин и Дара получават покана да участват в кулинарното предаване “Черешката на тортата”, останалите участници са фолкпевецът Илиян, моделката Маги Бадер и Марина Кискинова.

На третата вечер след запознанството им импулсивната и много емоционална Дара възкликва: “Искам го за гадже!”. Той е доста по-внимателен в изказванията си, признава, че няма приятелка и за да го впечатли някоя жена, задължително трябва да е “луда”. Добавя, че би залитнал точно по момиче като Дара, а останалите участници в предаването наливат масло в огъня, обяснявайки, че певицата е много подходяща за него.

Пред камерите младата изпълнителка подарява на Константин порцеланова жаба с книжка. След това пък, научила за страстта му по чорапите, му носи един цветен чифт - жест, който Папи Ханс после определя като много мил.

Той ѝ връща жестовете, като изписва първата буква от името си върху нейната салата.

Тогава много хора

съзират в този

флирт някаква

пиар стратегия

Двамата млади и очевидно влюбени обаче продължават да се виждат и след края на снимките и бързо стават една от най-популярните светски двойки. “Не бих казала, че съм се ядосвала, когато ни обвиняваха, че връзката ни е пиар. Но просто не ми стана приятно. Гледам да не обръщам внимание на подобни изказвания на хора, които изобщо не ме познават и не са наясно какво се случва с личния ми живот, тъй като не го и споделям толкова. Освен това избягвам да чета новини и клюки по мой адрес. Човек може да разбере много нови неща за себе си от жълтите медии”, коментира Дара.

В началото на връзката им, певицата се шегува, че

разбива стереотипа

певица - футболист,

хващайки се с писател. Започнали пред камерите, отношенията им няма как да останат в тайна, така че двамата не крият връзката си. Скоро след като стават двойка, заминават заедно на почивка в Гърция. От преживяванията си там пускат кадри в социалните мрежи, продължават да публикуват общи снимки и след като се прибират в България. Естествено, той често се появява и на нейни участия, дават общи интервюта.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X