Напишете дума/думи за търсене

Папи Ханс отново е ерген

Превърнаха се в една от най-популярните светски двойки.
Превърнаха се в една от най-популярните светски двойки.
Започват и да работят заедно, като Константин е автор на сценария за видеото към песента на Дара “Недей”. Папи Ханс решава също да влезе в музикалния бизнес и пуска две хитови парчета - “Кекс” и “Суперпалав”. Феновете на двойката очакват, че ще се появи и обща песен. Двамата неведнъж казват, че е възможно това да се случи, но до момента не е реализиран такъв проект. Предвид факта, че са запазили приятелски отношения, е напълно възможно все пак

да запишат

заедно някой сингъл

Сега, докато Константин е в къщата на “ВИП Брадър”, Дара опитва да съчетае многобройните си ангажименти. Напоследък ѝ се налага да прави много неща едновременно. Цяло лято обикаля из страната, участвайки в различни музикални турнета. Създава нова музика, пише текстове, снима клипове, не пропуска и да се занимава с танци.

Преди броени дни излезе последният ѝ сингъл, който е и първата ѝ колаборация с румънския продуцент Monoir. Парчето се казва My Time и го направили само за 10 часа. В това време влиза както записът в студио, така и заснемането на видеото. “Който е в музикалния бизнес, знае, че това е изключително кратък период и нещата се получиха много добре още от първия път”, казва Дара.

Когато получава поканата да се включи в парчето на Monoir, певицата е истински развълнувана, защото знае колко е талантлив. “Когато Саня ми каза, че ще ходя в Румъния и ще правя песен с него, бях вдъхновена и пълна с хиляди идеи. След това отново се изненадах приятно, когато румънският музикален лейбъл Cat Music пожела да пусне песента в своя канал. Определено не очаквах всичко да се развие толкова бързо и толкова добре”, обяснява певицата.

В момента

работи върху

още три парчета,

които ще излязат до края на годината и ще са още по-различни от всичко, което е правила до момента.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X