Напишете дума/думи за търсене

Стани музикален герой с Радио FM+

Радиото празнува рождения си ден с празнична музикална селекция

Тази година Радио FM+ превръща рождения си ден в истински музикален празник. На живо в ефир ще звучат едни от най-големите приятели на радиото. Кирил Маричков, Стефан Вълдобрев, Дичо и очарователната Прея ще зарадват слушателите със свои лайф изпълнения, които ще бъдат излъчени и на живо във FB страницата на медията (https://www.facebook.com/fmplus.net)

Като на всеки рожден ден ще има и подаръци, но те ще бъдат за участниците в новата игра на радиото- „Музикалните герои на FM+”.

Предизвикателството за меломаните стартира от средата на октомври. Радио FM+ „хвърля ръкавицата” към всички, които желаят да спечелят една от седмични награди- уикенд за двама в луксозен спа хотел.

Радиоводещите Тони Георгиев, Евелина Павлова, Калин Кирилов и Калина Стефанова ще питат в ефир: Кои са музикалните герои на FM+? Коя е годината, в която обичахте, пътувахте, танцувахте, докато слушахте точно тях?

Всеки ден, пет емблематични парчета, от една и съща година, ще звучат в ефира на радиото. Слушателите трябва да отгатнат коя е тя и да изпратят отговора на [email protected] . Победителят се определя, чрез жребий, в края на всяка от четирите празнични седмици.

Празнувай с музикалните герои на радио FM+!

Честит рожден ден на първото музикално радио на България!

X