Напишете дума/думи за търсене

Страхливият вълк Гошо се справя с малка и непокорна вещица

Помните ли онова малко, симпатично и плахо вълче, на което му ставаше лошо от кръв? Да, точно за Гошо става въпрос. От понеделник третата книжка от поредицата – „Гошо и малката вещица” – вече е на пазара и можете да я намерите в книжарниците в цялата страна. Разбира се, авторът отново е Чичо Ники, а издателят „Труд”.

След като спаси горските животни от страшните си братя, а след това се превърна в детектив, сега на Гошо му се налага да се изправи пред ново изпитание и да се справи с непознати, мистични сили, или по-точно с една малка вещица. Неговите приятели, горските обитатели, отново го подкрепят и му помагат във всичко.

По време на веселата игра в гората изведнъж започват да се случват странни и мистериозни неща – краката им се вкаменяват, топката им отлита и започва да кръжи около близкото дърво, а накрая пада и голям черен облак. Но какво означава всичко това, какво се случва, кой е виновен за цялата тази бъркотия? Това се питат и горските обитатели и обикновените читатели. А за да разберете, прочетете, не се бавете!

Разбира се накрая всичко завършва добре и лошите стават добри.

И макара книжката да е специално предназначена за най-малките, римите на Чичо Ники и забавните случки ще накарат всяко пораснало дете да се смее от сърце. Когато към тях се добавят и детайлните и закачливи рисунки на художничката Надежда Кацарова, може да сте сигурни, че „Гошо и малката вещица” ще е най-доброто забавление за цялото семейство.

Няма съмнение, че децата ви ще обикнат Гошо от сърце. Доказателство за това е, че само за няколко месеца първата книжка от поредицата – „Приключенията на страхливия вълк Гошо” – вече е изчерпана. Със сигурност една от причинте за това е, че авторът, Чичо Ники, не е забравил какво е да си дете, дори си спомня в най-големи подробности. Самитят той казва, че от малък обича да яде шоколад и сладолед. В детската градина, и по-късно в училище, не спира да си измисля различни истории, на които обикновено никой не вярва. В крайна сметка успява да завърши „Българска филология” в СУ „Климент Охридски и от тогава до ден днешен не спира да пише – работи като журналист, пише разкази, сценарии, скечове и какво ли още не. Освен това страшно много обича да свири, да кара колело и да рисува.

„Гошо и малката вещица”, автор: Чичо Ники, 56 с., цена: 6.99 лв.

Чичо Ники
Чичо Ники
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X