Напишете дума/думи за търсене

Жени Калканджиева ще се снима като порноактриса

Жени Калканджиева на конкурса “Мис България 2010” с победителката и подгласничките.

Красивата Жени Калканджиева, която стана шеста в конкурса “Мис Свят” през 1995 г., е избрана да участва във филма “Казус”, играейки не една, а две роли. Снимките на френско-българската продукция все още не са започнали. Това най-вероятно ще стане догодина. Лентата е психологически хорър с елементи на кръстосан криминален пъзел. В нея главно място имат две огледални двойки. “Едните са супербогати, а другите много бедни”, казва Калканджиева.

Тя играе жените в семействата. “Едната е домакиня, която е

женена за французин,

избягал от

аристократичното си

семейство,

което го потиска. Влюбва се в българка, идва в страната и става учител”, уточнява красавицата. Другата ѝ роля е съвсем противоположна. “Тя е на фотомоделка, която вследствие на стремежа си да се снима и заради семейни проблеми става порноактриса.” Разбира се, съпругът на този образ е богат френски бизнесмен.

Неочакваният обрат идва, когато той среща жената на учителя и решава, че трябва да извърши убийство, защото много я харесва.

“В която и да е от

ролите мен ме

убиват около

седем пъти,

при това по съвсем различен начин, но най-интересното е, че не умирам”, казва Калканджиева. А сценаристът е използвал много въображение за различните видове смърт. Веднъж ще я душат с възглавница, друг път с найлон, даже ще я наръгват с нож. “Може би, като те убиват на филм, горе-долу се запознаваш с действията на едно убийство”, шегува се тя.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X