Напишете дума/думи за търсене

Ариана Гранде стана "Жена на годината" на списание "Билборд"

Ариана Гранде СНИМКИ: инстаграм/arianagrande

Ариана Гранде получи наградата "Жена на годината" на сп. "Билборд" в Ню Йорк, съобщи Асошиейтед прес.

Пати Лабел изтъкна отличните вокални способности на Ариана Гранде, преди да й връчи наградата.

В благодарствената си реч на гала вечерта "Жените в музиката" 25-годишната певица се разчувства и очите й се насълзиха. Тя каза, че докато в професионално отношение годината за нея е била една от най-добрите, в лично е била най-лошата. Ариана Гранде неотдавна се раздeли с годеника си Пийт Дейвидсън, но по-голямата драма беше смъртта на бившия й приятел рапъра Мак Милър, предава БТА.

Сред успехите на Ариана Гранде миналата година беше албумът й "Sweetener". Тя имаше и много хитове - "No Tears Left to Cry", "God is a Woman", "Breathin". Ариана Гранде оглави за първи път класацията на "Билборд" за сингли с "Thank U, Next".

Къртри певицата Кейси Мъсгрейвс спечели наградата "Иноватор" на "Билборд". Джанел Моне, която тази година призна, че е пансексуална, получи отличието за добър пример. Ар ен би певицата Сиза получи наградата за нарушаване на правилата, а поп певицата Хейли Киоко - за изгряваща звезда.

Синди Лоупър спечели наградата "Икона".

Водеща на церемонията беше певицата Ели Голдинг. Сред поканените бяха Алиша Кийс, Дуа Липа, номинираните за наградите, влиятелни личности от развлекателната индустрия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X