Напишете дума/думи за търсене

Петя Дикова чака бебе

Петя Дикова заедно с поета Илиян Любомиров имат сериозна връзка повече от година.  СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Водещата Петя Дикова каза в ефира на Би Ти Ви, че очаква първото си дете, докато интервюираше прочутия илюзионист Андрю Басо. Очевидно той познал, че дъщерята на Аня Пенчева ще бъде майка след няколко месеца и поискал да го сподели пред камерите заедно с него. “Имаш много щастлива новина, нали?”, попита я Басо и продължи: “Ти ми каза, че ще ставаш мама скоро”. “През пролетта”, уточни Дикова.

Илюзионистът веднага показа на какви вълшебства е способен, като позна пола на бебето и броя на буквите в името му. Така водещата трябваше, макар и малко неохотно, да каже, че чака момче на име Александър. Причината за избора на това царствено име е предпочитанието на мъжа до Дикова - поета Илиян Любомиров, известен още с псевдонима си Августин Господинов. “Редно е да се съглася с него. Вие сте италианец. Ние с моя приятел сме като италианска фамилия и правим каквото той каже”, допълни водещата. “И Александър рита точно в момента, докато говорим за него”, смее се Дикова.

Преди няколко месеца тя започна информационна кампания за превенция на проблемите, свързани с репродуктивното здраве на жените. Целта ѝ е да даде популярност на тестовете за редуцирания яйчников резерв. Самата тя си направи такъв и видя, че няма проблеми, защото хормоните ѝ са в норма. Когато роди, Дикова ще направи майка си Аня Пенчева баба, а баща си Сашо Диков дядо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X