Напишете дума/думи за търсене

Историите на пет красиви жени от телевизора

Мария Игнатова и Алекс Раева като водещи на "Х Фактор"

Късметът на продуцента - това е краткото обяснение за явлението хубава водеща на телевизионно риалити.

Защото красивата ѝ външност не е достатъчна, трябва и акъл. И още чар, добро образование, камерата да я обича, артистизъм без преиграване, отлично чувство за хумор, бърз ум и мигновени реакции, талант за общуване, чуждият език на високо ниво е предимство, правоговор и перфектно владеене на българския - с една дума, харизма. И на всичкото това отгоре да е достатъчно скромна, да не вири носа си и да не отблъсква хората със студенина.

Българските продуценти са намерили късмета си в лицето на пет красиви жени, които водят риалити програми у нас. Ето ги.

Мария Игнатова

се маха от

“Господари на

ефира”,

замества я Зуека

Васил Василев сяда на нейното място до Димитър Рачков на 5 ноември.

Промяната е предизвестена още когато Мария Игнатова и Рачков се събират като водещи на предаването на 10 септември. Това е голяма новина и за тях двамата. От една страна, защото не са водили заедно “Господарите” от 7 години. А от друга, малко преди телевизионната работа са се събрали отново да живеят заедно.

МАРИЯ ИГНАТОВА
МАРИЯ ИГНАТОВА

Любимата двойка на България се разделя миналото лято след 8-годишна връзка. Причината не е нито ревност, нито скандал, просто нещата помежду им не вървят. И понеже жълтите издания не спират да пишат за тях, а и приятелите им все ги питат, Рачков пише кратко изявление до медиите, че вече не са заедно. И смята темата за приключена. Двамата никога не са си позволявали да занимават публиката с личните си радости и тревоги. Въпрос на възпитание. Затова и не искат да обсъждат раздялата си, както и щастливата развръзка това лято.

Рачков и Мария се запознават преди 8 години в студиото на “Господари на ефира”. На практика ги събира продуцентът на предаването Джуди Халваджиян, след като кани Игнатова за водеща в шоуто. По онова време Рачков вече е част от екипа.

“Мислех, че ми се обаждат за адреналинка, макар че имах усещането, че вече съм възрастна за тази роля. Когато ми казаха, че ме канят за кастинг за водеща, се държах хладнокръвно. И изкрещях веднага щом затворих телефона”, разказва след време Игнатова.

Рачков и Мария не се женят, съвместното съжителство им е достатъчно. Децата им също се разбират, приятели са и учат в едно училище - френския лицей “Виктор Юго”. Синът на Мария - Виктор, е от брака ѝ с бизнесмена Петко Димитров. Синът на Рачков, който носи неговото име, е от Христина Апостолова - главната сценаристка на сериала “Откраднат живот”, както и на “Столичани в повече”. Тя е и актриса.

Хубавата Мария е родена на 26 септември 1979 г. в София в семейство на инженери - машинен и химик. Родителите ѝ се разделят, когато тя е 12-годишна. Завършва средното си образование в САЩ, поради което владее английски на изключително високо ниво. После учи моден мениджмънт в Холандия, но ѝ се налага да прекъсне. В крайна сметка завършва тв журналистика в частен колеж. Междувременно работи като модел, записва три песни, участва и във филми, докато намери мястото си в “Господари на ефира”.

Сега, след като участието ѝ в сатиричното шоу на Нова тв приключва, ще си почива до Нова година. Когато медията обяви, че ще прави пак “Х Фактор”, Игнатова отново ще се върне като водеща на музикалното риалити заедно с Алекс Раева.

Алекс Раева пусна

първия си

музикален албум

Първият формат, за който събират Алекс Раева и Мария Игнатова, е “България търси талант”. Шоуто тръгва на 1 март 2010 г., но продуцентът Магърдич Халваджиян обявява водещите няколко месеца по-рано. Когато предлагат на Алекс да влезе в шоуто, Мария вече е избрана. “Явих се на кастинг. Много неубедително, общо взето по терлици влязох в този бранш. Не бях хич добра, но пък имах усещанато, че е добре да съм хитра и в продължение на година попивах всичко, което Мария вече беше научила преди мен. Тя е моят учител във воденето”, разказва сега Раева.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X