Напишете дума/думи за търсене

Звездните сватби на 2018 година (Галерия)

Деси Банова и Росен Плевнелиев в сватбения си ден

20 популярни двойки се ожениха

Някои от най-известните и желани звезди в България напуснаха тази година отбора на момите и ергените и чуха сватбения марш в компанията на любимите си хора. Политици, певци, музиканти и актьори казаха заветното “да” в гражданското и църквата. Ето кои са те.

Росен Плевнелиев и

Деси Банова

Президентът на републиката (2012-2017) Росен Плевнелиев и водещата в Нова телевизия Деси Банова се врекоха във вечна вярност на 17 юни. Свидетели са само децата на двойката, майката на булката - Лили, и кумовете им, близки приятели на семейството. Двамата са заедно от повече от година и половина и вече имат общ син - Йоан. От предишен брак Плевнелиев има двама синове, а Деси Банова - дъщеря Йоанна.

Президентът Румен

Радев и съпругата му

кумуваха на влюбени

от екипа си

На 6 октомври Румен и Десислава Радеви бяха най-важните гости на сватбеното тържество на Димитър Здравков и Ния Мантовска от екипа си. Любовта между тях пламва на “Дондуков” 2, затова и канят президентската двойка да им кумува. Младоженецът е член на комисията по българско гражданство към държавния глава и дългогодишен сътрудник на вицепрезидента Илияна Йотова. Булката е сътрудник на Десислава Радева и е работила в БНТ. За сватбения ден президентшата бе избрала дълга черна рокля с флорални мотиви, а съпругът ѝ - тъмен костюм със синя вратовръзка. 

Румен и Десислава Радеви бяха кумове на влюбени от екипа си.
Румен и Десислава Радеви бяха кумове на влюбени от екипа си.

Весела

Кюлева-Станкова и

съпругът ѝ Мартин

Станков ще са

духовните родители

на Александър и

Десислава Лазови

Кумско хоро поведоха и Весела Кюлева-Станкова и съпругът ѝ Мартин Станков. Двамата станаха духовни родители на Александър Лазов и съпругата му Десислава. Лазов бе обявен през 2012 г. за втората ракета на България след Григор Димитров. Младоженецът живее в Германия и след 5-годишна връзка взе за законна своя жена красавицата Десислава. Двойката се ожени в Пазарджик. 

Весела Кюлева-Станкова и съпругът и? Мартин Станков с младото семейство Александър и Десислава Лазови
Весела Кюлева-Станкова и съпругът и? Мартин Станков с младото семейство Александър и Десислава Лазови

Кметът на Белица

избра за кум сина на

Ахмед Доган

С кумство скрепиха приятелството си и кметът на Белица Радослав Ревански и синът на Ахмед Доган - Демир. Сватбата бе на 30 юни в столичен хотел. Младоженецът отведе до олтара любимата си Саня Чаталбашева 9 години след запознанството им. “Това е жена ми”, казва си Ревански, когато я вижда за първи път. Свидетели на сватбата бяха синът на Ахмед Доган - Демир, и сестрата на булката - Ани Чаталбашева. Само няколко месеца след кумството Демир Доган стана татко на син - Адмир, с който го дари приятелката му Памела. 

Кметът на Белица и съпругата му избраха за свой кум сина на Ахмед Доган - Демир.
Кметът на Белица и съпругата му избраха за свой кум сина на Ахмед Доган - Демир.

Депутатката Галя

Василева мина под

венчило с народна

носия

В традиционна българска носия младата бургаска депутатка от ГЕРБ Галя Василева се омъжи за любимия си Станислав Желязков. На 14 юли двамата посрещнаха роднини и приятели в затворен комплекс край Бургас, облечени в плътен шаяк. За подписването младоженците се преоблякоха в красива булчинска рокля и тъмен костюм. Колегите на булката - бургаските депутати от ГЕРБ, подариха на младото семейство картина. 

Депутатката Галя Василева с носия на сватбата си
Депутатката Галя Василева с носия на сватбата си

Николина

Чакърдъкова вдигна

сватба на дъщеря си

Мария

Изпълнителката на песента “Сватба е” Николина Чакърдъкова имаше личен и много специален повод да я изпее на сватбата на дъщеря си Мария. Датата е 29 септември, а мястото - Гоце Делчев, откъдето е родата на жената. Мария получи красив годежен пръстен за миналата Коледа от приятеля си Симеон Бакалов. Той е бивш ММА борец, но сега е мениджър във фирма за бързи кредити. Мария Чакърдъкова върви по пътя на майка си и пее прекрасно. Сега двойката е в очакване на първата си рожба. 

Олимпийската

медалистка

Любомира Казанова

се омъжи за гребеца

Александър

Александров

Олимпийската медалистка с ансамбъла по художествена гимнастика Любомира Казанова вдигна приказна сватба в края на септември. До олтара я заведе любимият ѝ - гребецът Александър Александров, който се състезава за Азербайджан. Сватбата бе повече от вълнуващ празник за целия отбор по художествена гимнастика. Бившите съотборнички на булката - Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Снежана Дечева и Михаела Маевска, ѝ бяха шаферки, а Християна Тодорова влезе в ролята на кума. 

Ирена Милянкова

подписа в тесен кръг

Моделката и актриса Ирена Милянкова вече е Чолакова. Тя и бащата на най-малките деца - Никола, подписаха в много тесен семеен кръг. “Част от децата бяха там, други са на морето или ангажирани”, каза пред “24 часа” Ирена Милянкова. Гражданският ритуал се състоя в София, а за кумове семейството избира свои близки приятели. Датата 17 август Чолакови избрали, тъй като тя била първата свободна както за младоженеца, така и за кумовете. Двойката се познава от 3 години и вече има две общи деца - Лилия и Виктория. Освен това тя има 4 рожби от любовта си с Росен Чолов. Новият съпруг също има две деца от предишен брак. Така общият сбор на децата в семейството е 8. Чолакови имат и внуче - син на голямата дъщеря на Никола. Двойката планира и сватба, когато пораснат най-малките деца. 

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X