Напишете дума/думи за търсене

Диляна Попова хвърли сериозна провокация в мрежата

Тези дни една от най-красивите българки подхвърли на последователите си в Instagram провокация. Заедно с кадър от последната си фотосесия, на който манекенката е само по зимно палто, тя написа: „В кое вярваш повече, в късмета си или в силата да преодолееш собствените си страхове?“.

Статусът на красивото момиче не е случаен. Защото Диляна не е просто красиво момиче, което разчита единствено на природните си дадености, за да върви по пътя на мечтите си. Диляна е успешен дизайнер, има собствен бизнес, нелоша кинокариера и не на последно място – тя никога не се е предавала и никога не е мрънкала. Бурите, съпътствали личния й живот, не са били една и две и невинаги на синеоката брюнетка й е било леко. Дори когато беше самотна майка обаче, тя крачеше по отредения й път с високо вдигната глава и нежно достойнство.

Колкото до перфектните й форми, не е тайна, че Диляна се скъсва от тренировки, за да има това, което има. Години наред тя спазва строг режим, който включва и интензивни тренировки по няколко часа. Така че да, не е въпрос на късмет да бъдеш Диляна Попова. Въпрос на работа е, на вяра и на преодоляване на страхове. А вие кои бихте искали да бъдете?

X