Напишете дума/думи за търсене

Фики тръгна с охрана

Фолкаджията Фики движи с охрана след опита за покушение над него, научи "България Днес".

Любимецът на пуберите е придружаван от здраво момче по време на участията си, което зорко следи кой се приближава и кой иска да се снима с попфолк изпълнителя.

На 20 декември м.г. Фики и съпругата му бяха нападнати пред дома си, прибирайки се от кино. Двама маскирани мъже пресичат пътя им, излизат и започват да блъскат по прозореца на колата на изпълнителя. Той си мисли, че става дума за шега. Слиза от колата и пита: "Момчета, проблем ли има?".

Тогава маскираните го хващат от двете страни и започват да го бутат. Певецът вижда, че единият от тях е въоръжен с нож, и осъзнава, че не става дума за шега. Той успява да отбие нападките им в самозащита, при което единият пада на земята. Бандитите се уплашват и побягват.

"Аз съм певец, не съм бандит! Никому нищо лошо не съм направил, затова не се страхувах и излязох от колата. Учуден съм как може да има такива хора, които се разхождат посред бял ден с маски и нападат други", коментира Фики.

След инцидента фолкаджията взема мерки и винаги е в присъствието на поне един здравеняк, който да бъде до него в случай на нова агресия. По време на едно от последните си участия в столична чалготека изпълнителят отново не беше сам, а с охранител. Охраната дори не допускаше фенове на сцената до Фики, но след това той с широка усмивка реши да поотпусне мерките за сигурност. И феновете веднага го налазиха, без да се стига до ексцесии.

Готините полицайки бдят за сигурността
Готините полицайки бдят за сигурността

Любопитен момент от вечерта беше, когато две сексапилни полицайки също се грижеха за сигурността на Фики. Не е ясно дали момичетата са от антуража на изпълнителя, но строго се навъртаха около него и с палки и камшици прогонваха всеки закононарушител на спокойствието на мускулестия певец.

Фики е взел и допълнителни мерки - той е заръчал на съпругата си Гюлджан да не излиза сама на разходки с бебето, а винаги да има някой с нея. Така и самият певец се чувствал по-сигурен за спокойствието на любимата си.

Снимки: PLAZZA

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X